Termeni si conditii

Termeni si conditii:

Va recomandam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii de utilizare ai site-ului pentru a evita eventualele neintelegeri.
Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe acest site implica acceptarea acestor termeni si conditii. S.C. SupermarketPunctRo S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari acestor termeni si conditii, precum si in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

Continutul site-ului www.coletto.com.ro (texte, fotografii, scripturi, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea S.C. SupermarketPunctRo S.R.L. si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul S.C. SupermarketPunctRo S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat.

Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a lua masurile care se impun. Securitatea datelor personale
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

www.coletto.com.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverele sau e-mail-urile expediate nu contin virusi informatici.www.coletto.com.ro nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Coletto.com.ro nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt articol al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet, sau stocul afisat pe site este cel exact (stocul fiind variabil) si nu va putea fi facut responsabil in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Cu toate acestea www.coletto.com.ro garanteaza inlocuirea si/sau acceptarea returului produselor ce vor fi considerate neconforme cu descrierea de pe site sau cu asteptarile clientului termen de 14 zile de la livrarea acestora. Coletto.com.ro nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, daca acest lucru tine de firma de curierat prin care au fost trimise. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

Formularul de inscriere
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate etc. De asemenea, informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de catre S.C. SupermarketPunctRo S.R.L. pentru imbunatatirea serviciilor de vanzare cu respectarea prevederile legilor in vigoare.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru.
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Produse
Produsele de pe acest site sunt oferite in limita stocului disponibil. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stocul furnizorului, eventuale greseli de tiparire etc.). In aceste cazuri Coletto.com.ro va anunta clientul despre problemele aparute si va anula comanda. Valoarea maxima a obligatiilor a S.C. SupermarketPunctRo S.R.L. fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti. Parteneri
S.C. SupermarketPunctRo S.R.L.. are contracte si intelegeri comerciale de revanzare cu producatori autohtoni sau cu importatori marcilor prezenti in site-ul Coletto.com.ro. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri cu privire la o marca sau un produs anume, clientul se poate adresa furnizorului sau catre Coletto.com.ro.

Pretul

Preturile sunt actualizate zilnic. Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel din timpul plasarii comenzii sau cu cel stabilit de comun acord cu consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

Frecvent site-ul coletto.com.ro ofera clientilor sai promotii sau reduceri de pret pentru diverse produse (cele de sezon ori lichidari de stoc). Aceste produse sunt semnalate prin doua preturi (pret vechi - taiat cu o linie si pretul nou - fiind pretul produsului care beneficiaza de discount). Aceste produse (produsele discountate) nu mai beneficiaza de alte reduceri, vouchere sau coduri promotionale.

Politica de returnare

Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.
S.C. SupermarketPunctRo S.R.L. se straduie sa va ofere produse de foarte buna calitate ale celor mai cunoscuti producatori din domeniu. Inainte de a face o comanda, parcurgeti cu atentie toate informatiile si imaginile ce insotesc produsul dorit pentru a va face o imagine clara si completa, si verificati daca produsul corespunde necesitatilor dvs din toate punctele de vedere. Daca totusi, detaliile furnizate nu va sunt suficiente, scrieti-ne la office@coletto.com.ro sau telefonati-ne la numerele afisate pe prima pagina a site-ului. Va stam la dispozitie cu orice alte informatii pe care le solicitati.
Daca totusi sunteti nemultumit de produsul primit, il puteti returna impreuna cu documentele insotitoare, iar noi va vom inapoia contravaloarea acestuia, conform legislatiei romane in vigoare. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.
Returnarea produsului o veti putea face dupa ce ne instiintati in scris despre intentia dvs la adresa office@coletto.com.ro. Produsul se returneaza in ambalajul original, impreuna cu toate documentele care l-au insotit la dvs: factura fiscala, instructiuni de folosire si certificat de garantie. ATENTIE!!! Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat! Conform legislatiei romane in vigoare, cheltuielile de transport vor fi suportate de catre dvs. S.C. SupermarketPunctRo S.R.L. va returna contravaloarea produsului in cel mult 14 de zile, de la data anuntarii in scris a contractului de catre dvs. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. ATENTIE!!! Din motive de igiena produsele din categoriile: aspiratoare nazale, pompe de san si lenjerie intima nu sunt returnabile daca au fost folosite.

Promotii si concursuri
Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre coletto.com.ro in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.


Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.
Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de S.C. SupermarketPunctRo S.R.L. sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la office@coletto.com.ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma în totalitate aceste riscuri.